Home Ταξιδεύοντας στον κόσμο Vlotkamp, ένα πλωτό κάμπινγκ στη μέση της λίμνης

Vlotkamp, ένα πλωτό κάμπινγκ στη μέση της λίμνης

by Nikos

Μια ακόμη διαφορετική εμπειρία ταξιδιού και διαμονής σας παρουσιάζει το Thesekdromi στα ταξίδια του στον κόσμο αυτή τη φορά στο Βέλγιο. Πόσες φορές δεν έχετε ατενίσει τον έναστρο ουρανό ή έχετε ονειρευτεί πως είστε σε κάποια παραλία μόνοι η με το ταίρι σας στην απόλυτη ηρεμία ; Τώρα σε αυτό προσθέστε και μια σκηνή η οποία επιπλέει πάνω σε μια λίμνη και στην οποία μπορείτε να πάτε μόνο με κανό κι έχετε το Vlotkamp!

Vlotkamp facebook Page

Η Έμπνευση του Vlotkamp

Η πανδημία του Covid αποτέλεσε ευκαιρία κι έμπνευση για τον Tobias Knockaert και την Kika Merlin ένα ενθουσιώδες ζευγάρι από τη Φλάνδρα του Βελγίου. Κάνοντας πραγματικότητα το παιδικό όνειρο της Kika αρχικά δημιούργησαν το Βoomkamp υπέροχες κομψές ξύλινες κατασκευές δεντρόσπιτων. Στη συνέχεια το Vlotkamp ήταν η έμπνευση που ήρθε να απογειώσει τις ιδέες που προσφέρουν την πιο ασφαλή διαμονή για τις περιόδους κοινωνικής αποστασιοποίησης. Το Vlotkamp που σημαίνει επακριβώς κάμπινγκ σε σχεδία δεν είναι παρά ένας είδος “ξενοδοχείου στο νερό”.

Vlotkamp facebook Page

Το Vlotkamp  πήρε σάρκα και οστά σε λίγους μόνο μήνες κατά τη διάρκεια της καραντίνας σε μια λίμνη κοντά στη Μπριζ στη Φλάνδρα στο Βέλγιο. Περιλαμβάνει στο σύνολό της οκτώ σχεδίες πάνω στις οποίες υπάρχουν σκηνές .Επιπλέουν στη μέση της λίμνης κι ο επισκέπτης μπορεί να τις προσεγγίσει μόνο με κανό.

Διαμονή

Εσωτερικά διαθέτουν άνετο κυκλικό διπλό κρεβάτι king-size. Λιτή διακόσμηση με τα άκρως απαραίτητα ολοκληρώνουν την εμπειρία της διαμονής στη λίμνη. Το “μπαλκονάκι” της σχεδίας συμπληρώνουν δύο καθίσματα κι ένα τραπεζάκι για να απολαύσετε το κρασί σας κάτω απ’ τα αστέρια. Στην ακτή, κοντά σto ξενοδοχείο, υπάρχουν υπηρεσίες για επιπλέον γεύματα και ντους.
Μία σχεδία βρίσκεται στην ακτή ώστε να είναι δυνατή η εμπειρία σε άτομα με αναπηρικά αμαξίδια
Για να επιπλέουν καλύτερα οι σχεδίες οι εμπνευστές χρησιμοποίησαν τα γνωστά μπλε ανακυκλωμένα βαρέλια. Χρησιμοποίησαν επίσης παλιά ελαστικά ως προφυλακτήρες για την πρόληψη ζημιών από τα κανό.
Από τις 15 Μαΐου έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2022 μπορείτε να απολαύσετε αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο κατασκήνωσης στη λίμνη Domein Polderwind.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @vlot_kamp

Πως λειτουργεί

Οι δημιουργοί του καμπινκ έχουν φροντίσει τα πάντα γύρω από την οργάνωση και την διαμονή να γίνονται ηλεκτρονικά. Μια ημέρα πριν από την άφιξη σας αποστέλουν πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να κάνετε check-in online. Μόλις ολοκληρωθεί το online check-in σας ενημερωνουν με νέο email οδηγιών για όλες τις πρακτικές πληροφορίες κι εναν κωδικό πρόσβασης. Κατά την άφιξη χρησιμοποιείτε αυτόν τον κωδικό για να ανοίξετε το χρηματοκιβώτιό σας στο οποίο είναι έτοιμα τα κουπιά και τα σωσίβια σας. Κωπηλατείτε ως τη σχεδία σας και απολαμβάνετε την διαμονή.

Κόστος

Μια νύχτα κοστίζει 130 ευρώ Οι επισκέπτες λαμβάνουν σωσίβια, κουπιά, φακό, χαρτί υγείας καθώς επίσης και μικρή χημική τουαλέτα “έκτακτης ανάγκης”. Περισσότερα για τη διαθεσιμότητα και τις τιμές εδώ.

Πηγή

Vlotkamp

viaggi.corriere.it

You may also like

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα