Home Ταξιδεύοντας στον κόσμο Ξενοδοχείο με διανυκτέρευση δίπλα σε τίγρεις, λιοντάρια και αρκούδες!

Ξενοδοχείο με διανυκτέρευση δίπλα σε τίγρεις, λιοντάρια και αρκούδες!

by Nikos

Το Thesekdromi σε ένα ακόμα ταξίδι τους στον κόσμο στη πανέμορφη Γαλλία . Μια μοναδική και εξαιρετικά ασυνήθιστη εμπειρία σας καλεί να βιώσετε στις διακοπές σας ο Ζωολογικός Κήπος ξενοδοχείο της La Fleche που απέχει κάτι λιγότερο από 3 ώρες από το Παρίσι.

Ο Ζωολογικός Κήπος La Flèche

Ο ζωολογικός κήπος της μικρής πόλης La Flèche, ιδρύθηκε το 1946 και ήταν ο πρώτος ιδιωτικός ζωολογικός κήπος στη Γαλλία. Όχι άδικα κατατάσσεται μεταξύ των 5 πιο όμορφων ζωολογικών πάρκων στη Γαλλία. Διαθέτει πάνω από 1500 ζώα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 18 εκταρίων. Περισσότεροι από 400.000 επισκέπτες τον επισκέπτονται κάθε χρόνο.

φωτό : Facebook Page Zoo de La Flèche

Κάθε μέρα οι εργαζόμενοι του Ζωολογικού Κήπου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια με άξονα τις τέσσερις βασικές αποστολές: τη δημόσια εκπαίδευση, την ψυχαγωγία της μέσω καινοτόμων και ουσιαστικών δραστηριοτήτων για τα ζώα, αλλά και τη διατήρηση των ειδών και την επιτόπια και εκ των υστέρων έρευνα.

Η ιδιαιτερότητα του Ζωολογικού Κήπου de La Flèche είναι η μεγάλη ποικιλία των φυτικών ειδών που φιλοξενεί. Διαθέτει περισσότερα από 800 είδη φυτών τοποθετημένα όλα στις κατάλληλες κλιματικές ζώνες σε συνάρτηση πάντα με τα ζώα.

φωτό : Facebook Page Zoo de La Flèche
Από το 1989, ο Ζωολογικός Κήπος La Flèche συμμετέχει στην διατήρηση των προστατευόμενων ειδών μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος απειλούμενων ειδών (EEP).Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, φοιτητές και ερευνητές φιλοξενούνται συχνά στο πάρκο για να συμμετάσχουν σε διάφορες επιστημονικές συνεργασίες, μελέτες συμπεριφοράς και ερευνητικά προγράμματα.
φωτό : Facebook Page Zoo de La Flèche
Διανυκτέρευση παρέα με τα άγρια ζώα

Το πιο εντυπωσιακό που μπορεί κάποιος να κάνει πέρα από την επίσκεψη είναι να διανυκτερεύσει στο πάρκο. λύκοι, αρκούδα γκρίζλι ή λεμούριοι. Το πάρκο έχει περίπου είκοσι καταφύγια που σας επιτρέπουν να περάσετε μια νύχτα με την παρέα τσιτάχ, λιονταριών, τίγρεων, αρκούδων γκρίζλι, λευκών λύκων, πολικών αρκούδων ή λεμούριων.

Facebook Page Zoo de La Flèche
Για να απολαύσουν καλύτερα οι ξεχωριστοί επισκέπτες που επιλέγουν τη διανυκτέρευση μετά το κλείσιμο του πάρκου για το υπόλοιπο κοινό έχουν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν ανενόχλητοι τα ζώα για περίπου μία ώρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο σας και μια εξαιρετική βραδιά θαυμάζοντας το θέαμα των ζώων που σας προσφέρονται.
Facebook Page Zoo de La Flèche


Το πρωί ένα καλάθι με μια ποικιλία από αρτοσκευάσματα και φρέσκα ψωμιά, που παρασκευάζεται κάθε πρωί από τον τεχνίτη αρτοποιό του πάρκου σας περιμένει στον κήπο σας ή στη βεράντα σας.

Το 2021, παρά τους αρκετούς μήνες lockdown , περίπου 15.000 επισκέπτες έζησαν τη μοναδική αυτή εμπειρία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoo de La Flèche – Officiel (@zoodelafleche)

Ο ζωολογικός κήπος La Flèche μάλιστα πρόσφατα άνοιξε και δύο νέα καταφύγια στο νέο αρκτικό του χώρο με θέα τις πολικές αρκούδες. Το παράθυρο του ξενώνα “βουτάει” ακριβώς μέσα στην πισίνα, ώστε να μπορείτε να δείτε κάτω από το νερό μέσα από το δωμάτιό σας.

Οι τιμές για το 2022 ξεκινούν από 159€ το άτομο ενώ ήδη γίνονται κρατήσεις για το 2023.Περισσότερα για τιμές και διαθεσιμότητα εδώ.

Πηγή

Ζoo-la-Fleche

safari-lodge

ouest-france

thegoodlifefrance

You may also like

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα